Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• най лудата 33ка колега поздравления радва много , сега по двг какво следва като силова част ?

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      Зависи до полицаите, едни ме питат дали има ефект от олекотяването, други искат да ме спират от движение ... но всички са равни пред Стефан Стамболов

днес сложих най-накрая седалката
      Е като я сложи разходи ли я мнение удобна ли е а колко тежи спаркото и колко онази гранясалата дето караше с нея?????

п.с.Понеделник ще гледам да ти пратя обратно полуоската нищо не съм правил по нея!!!!
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Зависи до полицаите, едни ме питат дали има ефект от олекотяването, други искат да ме спират от движение ... но всички са равни пред Стефан Стамболов

Не просто това Trentatre трява да се види на живо...Kris ако не на всички то поне моето виждане за 33-ка на яве виждам...Още едно Евала...Гази ги наред!!!
        Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

Браво, браво, гледам вече ще има къде да се вози 2 човек при тебе
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• братя , до никъде не съм стигнал с проекта ... возих си гъзеца цяла зима на пасата ... скоро я почвам
            Attached Files
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Ха да видиме
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Еййй седалката и волана цепят мрака ,че и ръкавели има ! Направил си я за Алфа челинч направо .
                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Крис имам въпрос,как се казва пройзводителя на джантата на снимката и модела?имаше наскоро едни 16 ки в форума преди няколко месеца такива и момчето им искаше малко пари и се чудех,ама имам 3 комплекта джанти да стана с 4...май трябваше .

Comment

• Сега се поразсъних и огледах по-обстойно снимките.
                    Тая е кърпена точно като моята от някой некадърник.
                    Виждам три слоя ламарина, а това е недопустимо. Иска се рязане до здраво и само една ламарина, иначе след година - пак ръжда.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• не знам каква марка са джантите, май са немски

иво, кръпена или не ... дупката си расте и сега ще следва рязане тук таме
                      Attached Files
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• А бе така не те ли е страх да се пахаш отдоле , това керемиди ли са ?
                        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

не знам каква марка са джантите, май са немски

иво, кръпена или не ... дупката си расте и сега ще следва рязане тук таме

Ако са тези дет си мисля са за ауди 80 тва онезе дет им се бях надахал аз ли са ако са те много яко стоят !!!!!!!
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                            Ако са тези дет си мисля са за ауди 80 тва онезе дет им се бях надахал аз ли са ако са те много яко стоят !!!!!!!
                            Халди 80 е 4х108, както и Космич Калеко
                            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                            и делта

Comment

• Е незнам ако са тези дето си мисля бяха на едно рено 5 с височина на гумите 65 !!!!! Само крис може да каже дали са те или не!!!!!!

Comment

• Към това ли се стремиш????????? http://www.youtube.com/watch?v=hdfmIT2knkE

Comment

Working...
                                X